دمنوش سحر را از کجا بخریم دمنوش سحر را از کجا بخریم .

دمنوش سحر را از کجا بخریم

گانودرما و پارکینسون/09109483228

 

درمان بیماری پارکینسون

بیماری پارکینسون چیست؟ لرزش در هنگام استراحت که به ویژه در سنین بالا و کهولت سن رخ می دهد. البته احتمال بروز عوارض در جوانان وجود دارد. بیماری پارکینسون در همه جای دنیا یکسان است و عامل آن محیط نیست. این وضعیت به دلیل از بین رفتن سلولی به نام دوپامین که یک انتقال دهنده عصبی است و تجمع آلفا سینوکلئین رخ می دهد.به تدریج باعث سفتی عضلات و کندی حرکت می شود. علت اصلی این بیماری هنوز مشخص نشده است، اما ژنتیک یکی از عوامل موثر است. البته عواملی مانند سن، سابقه خانوادگی، جهش ژنتیکی، قرار گرفتن در معرض سموم و… ممکن است در شکل گیری بیماری موثر باشند. البته اختلالات عصبی نیز می تواند منجر به عوارض شود. از علائم این بیماری می توان به لرزش دست و پا در حالت استراحت، حرکات آهسته، خشکی دست و پا و از دست دادن تعادل اشاره کرد. این بیماری ابتدا در یک قسمت از بدن است و نیازی به درمان ندارد، اما با پیشرفت بیماری، لرز در بدن افزایش می‌یابد و نیاز به ترمیم آسیب است

وجود دو علامت از چهار علامت و وجود درگیری بیشتر در یک طرف بدن، گواه بیماری پارکینسون است. بیماری پارکینسون از یک طرف بدن شروع می شود و به مرور زمان به سمت دیگر بدن سرایت می کند.

 

 

 

 

قهوه گانودرما برای پارکینسون

گانودرما به عنوان یک گیاه معجزه گر در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. قارچ گانودرما به قدری سخت و غیرقابل استفاده است که این شرکت از آن محصولی ساخته و چون جذب بسیار کمی برای مصرف کنندگان می کند با قهوه ترکیب می شود تا به راحتی بتوان آن را با قهوه معرفی و مصرف کرد.که در چهار نوع هات چاکلت، سوپریم، موکا و لاته به بازار عرضه می شدند. بیماری پارکینسون یکی از بیماری هایی است که گانودرما در پیشگیری و درمان آن موثر است. زیرا قهوه گانودرما برای بیماری پارکینسون از تخریب سلول های عصبی جلوگیری می کند و با تقویت سیستم ایمنی بدن که خاصیت اصلی گانودرما است در درمان بیماری پارکینسون موثر است. مصرف روزانه یک فنجان قهوه گانودرما از بروز بیماری پارکینسون در انسان جلوگیری می کند.

 

 

parkinson
parkinson

 

 

علت بوجود آمدن بیماری پارکینسون

در مغز بخشی به نام عقده قاعده ای وجود دارد که حرکات بدن را تنظیم می کند. در این قسمت سلول ها به دو ماده دوپامین و استیل کولین نیاز دارند. این دو ماده نقش عمده ای در انتقال تکانه های عصبی دارند. هنگامی که فردی به بیماری پارکینسون مبتلا می شود، سلول های تولید کننده دوپامین از بین می روند. این مشکل باعث عدم تعادل بین این دو انتقال دهنده عصبی می شود. هنوز کسی نمی داند که چرا سلول ها دوپامین تولید نمی کنند. البته در سال های اخیر با تحقیقاتی که انجام شده است. عواملی مانند عوامل محیطی، عادات غذایی و حتی ژن ها در ایجاد این بیماری بی تاثیر تلقی نشده اند.

 

 

پخش‌کننده صوت

00:00
00:00

برای افزایش یا کاهش صدا از کلیدهای بالا و پایین استفاده کنید.

 

درمان بیماری پارکینسون با گانودرما

قارچ گانودرما یا مکمل جاودانگی که امروزه مورد توجه اکثر کشورهای آسیایی و حتی ایران است. حاوی ترکیبات ارزشمندی است که برای اهداف مختلف استفاده می شود. بر اساس آخرین تحقیقات روی این نوع قارچ، قدرت درمانی و پیشگیری کننده گانودرما برای بیش از 30 بیماری از جمله بیماری پارکینسون تایید شده است. همانطور که گفته شد، بیماری پارکینسون یک بیماری شایع تخریب سلولی است.اگر پیشرفت کند، اغلب منجر به اضطراب، یبوست، افسردگی و زوال عقل می شود. اگرچه داروهای زیادی برای این بیماری وجود دارد، اما ممکن است برای مدت طولانی اثر خود را از دست بدهند و عوارض جانبی دیگری نیز داشته باشند. برای رفع این مشکل به دارویی برای درمان بیماری پارکینسون نیاز داریم که به طور کامل از تخریب سلول های دوپامینرژیک در بدن جلوگیری کرده و این بیماری را به طور کامل متوقف کند.

 

 

parkinson1
parkinson1

 

 

گیاه گانودرما بیش از 1000 سال است که در طب سنتی چین برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. طبق مطالعات انجام شده بر روی قارچ گانودرما لوسیدوم. این نشان می دهد که گانودرما اثرات دارویی گسترده ای دارد و سیستم ایمنی بدن را متعادل می کند. این نوع قارچ التهاب را از بین می برد و تولید انرژی میتوکندری را افزایش می دهد. به این ترتیب رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برید. مصرف عصاره قارچ گانودرما بعد از ایسکمی مغزی از تخریب نورون های مغز جلوگیری می کند

 

 

سایر علائم بیماری پارکینسون

همانطور که گفته شد، بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی پیشرونده است. علائم بیماری پارکینسون با گذشت زمان بدتر می شود. فرد مبتلا به پارکینسون ممکن است در طول دوره بیماری علائم مختلفی را تجربه کند، اما این علائم شایع نیستند و حتی ممکن است علت این علائم چیز دیگری باشد. در صورت مشاهده هرگونه تغییر در خود، لازم است با یک متخصص مشورت کنید.

 

 

parkinson2
parkinson2

 

 

این علائم عبارتند از:

 

 

مسائل مربوط به تعادل
سرگیجه یا غش هنگام ایستادن
خم شدن به جلو یا عقب باعث زمین خوردن بیمار می شود
مشکلات پوستی مانند شوره سر
مشکلات ادرار و مدفوع
حالت اسکوات با سر خم به جلو و شانه ها آویزان به پایین
مشکلات حافظه
تکان دادن سر
مشکلات ادرار و مدفوع
بزاق از دهان خارج می شود
فرسودگی
مشکل در جویدن و بلعیدن
مشکلات نعوظ یا ****
سرگیجه یا غش هنگام ایستادن
زوال عقل یا مشکلات تفکر و تفکر منطقی
ترس و اضطراب
گیجی
مشکلات نعوظ یا ****
از دست دادن بویایی
تعرق مفرط

 

 

غذاهای مفید در درمان بیماری پارکینسون

به بیمار توصیه می شود از گانودرما (به شکل چای یا دم کرده گانودرما) از ویتامین های گروه B مانند E، C، B1، B2، B6، B12 و مواد معدنی مانند کلسیم و منگنز و استفاده همزمان از سلنیوم و روی استفاده کند. درمان بیماری پارکینسون، زیرا آنها به درمان بیماری پارکینسون کمک می کنند. بنابراین بهتر است بیمار از میوه ها و سبزیجات پر فیبر، حبوبات مانند نخود و لوبیا، غلات مانند جوانه گندم، جو، ماهی، مرغ و لبنیات با فواید آن مانند آویشن، زیره و زیره استفاده کند. ذکر شده در برنامه غذای روزانه خود را قرار دهید. علاوه بر این، خوردن گوشت قرمز بدون چربی در مقادیر کم برای افراد مبتلا به پارکینسون مفید است و افراد مبتلا به پارکینسون باید حداقل 6 لیوان آب در روز بنوشند.

 

پارکینسون چیست ؟پارکینسون چیست ؟پارکینسون همان لرزش در وضعیت استراحت است و از شایع ترین بیماری های مخرب اعصاب به شمار می رود. نشانه‌های این بیماری معمولا در سنین پیری (۵۵ تا ۶۰ سالگی) پدیدار می شود. اما احتمال بروز در افراد جوان تر نیز وجود دارد.
بطور کلی این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول‌های ترشح‌کننده ماده‌ای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ می‌دهد.
با از بین رفتن سلول‌هایی که وظیفه‌ی ترشح دوپامین را به عهده دارند مغز پیام های لازم که شامل زمان حرکت و چگونگی حرکت می‌شود را دریافت نمی‌کند و همین مسئله موجب از بین رفتن تدریجی کنترل عضلات شده و سبب می شود نوشتن، حرف زدن، لباس پوشیدن ،کارکردن و حتی پلک زدن به کندی انجام گیرد.
درمان پارکینسوندرمان پارکینسون
علائم بیماری پارکینسوناین بیماری بر اساس چهار علامت اصلی مشخص می‌شود. این علامت ها شامل موارد زیر است:
تغییرات در راه‌رفتن: یکی از علائم اولیه این است که در هنگام راه‌رفتن، حرکت آزادانه‌ی بازوها متوقف و قدم‌ها کوتاه‌تر و راه‌رفتن دچار نوسان می‌شود. کُندشدن حرکات: از آنجایی که طی بیماری پارکینسون  ارسال پیام به‌وسیله‌ی مغز به قسمت‌های مختلف بدن تضعیف می‌شود ، کارهایی نظیر راه‌رفتن و بلندشدن از رختخواب و حتی صحبت‌کردن دشوارتر و کندتر می‌شوند.سفت‌شدن عضلات: اکثر افراد مبتلا در برخی از اندام‌های خود دچار سفتی می‌شوند که حرکت‌دادن قسمت‌هایی از بدن را دشوار می‌کند.لرزش: این لرزش ها بدون کنترل هستند و  معمولا از دست‌ها و بازوها آغاز می‌شود؛ هرچند ممکن است لرزش در فک و پاها نیز مشاهده شود. فرد مبتلا به پارکینسون به‌ویژه در هنگام استراحت یا احساس اضطراب، انگشت‌های شست و سبابه‌ی خود را به‌هم می‌مالد. در آغاز لرزه ها، تنها در یک طرف بدن مشاهده می‌شوند. اما بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی پیشرونده است یعنی تغییرات داخل مغز در طول زمان ادامه پیدا می کند و با گذشت زمان، این لرزش‌ها ممکن است به بخش‌های دیگر بدن نیز سرایت کند؛ هرچند همه‌ی افراد لرزش را ندارند.علائم بیماری پارکینسوندیگر علائم پارکینسونهمانطور که اشاره شد بیماری پارکینسون یک اختلال مغزی پیشرونده است . علائم پارکینسون با گذشت زمان بدتر می‌شوند . فرد مبتلا به پارکینسون ممکن است در طول بیماری علائم مختلفی را تجربه کند اما این علائم عام نیستند و حتی علت این علائم ممکن است چیز دیگری باشد. اگر تغییراتی در خود مشاهده می‌کنید، لازم است به پزشک متخصص مراجعه کنید.
این علائم عبارت‌اند ار:
مشکلات در تعادلاحساس سبکی در سر یا غش‌کردن در هنگام ایستادنخمیدگی به سمت جلو یا عقب که موجب افتادن بیمار می‌شودمشکلات پوستی مانند شورهمشکلات دفع ادرار و مدفوعقامت خمیده به‌صورتی‌که سر به جلو خم می‌شود و شانه‌ها حالت افتادگی پیدا می‌کنندمشکلات حافظهلرزش سرمشکلات دفع ادرار و مدفوعتراوش بزاق از دهانخستگیدشواری در عمل جویدن و بلعمشکلات نعوظ یا ****احساس سبکی در سر یا غش‌کردن در هنگام ایستادنزوال عقل یا مشکلات تفکر و استدلالترس و اضطرابگیجیمشکلات نعوظ یا ****ازدست‌دادن بویاییتعریق بیش‌ازحدعلت بیماری پارکینسونحرکات بدن را بخشی از مغز تنظیم می‌کند که Basal Ganglia نامیده می‌شوند. سلول‌های این بخش به وجود تعادل مناسبی از دو ماده: دوپامین و استیل‌کولین نیاز دارند که هر دو در انتقال ایمپالس‌های عصبی نقش دارند. در بیماری پارکینسون، سلول‌های تولید‌شده‌ی دوپامین تخریب می‌شوند و تعادل بین این دو ناقل عصبی به‌هم می خورد. دلیل یا دلایل اصلی این اتفاق هنوز ناشناخته است . اما در سال های اخیر تحقیقات مختلف نشان داده که فاکتور هایی از جمله ژنتیک، عوامل محیطی و عادات تغذیه ای در بروز بیماری پارکینسون نقش دارند .در مجموع لازم است تحقیقات زیادی برای شناسایی فاکتورهای قطعی تاثیرگذار بر ابتلا به بیماری پارکینسون انجام شود.
بهبود و درمان پارکینسون با گانودرما باتوجه به ترکیبات ارزشمند گانودرما، امروزه گانودرما در تمام دنیا از جمله ایران در کانون توجه قرار گرفته و از آن برای مصارف گوناگون و متعدد استفاده می‌شود.طبق آخرین تحقیقات، گانودرما در درمان، بهبود و پیشگیری بیش از ۳۰ بیماری مختلف، از جمله پارکینسون موثر بوده.همانطور که اشاره شد، بیماری پارکینسون ( PD ) یک بیماری رایج تخریب سلولی است، که با پیشروی آن بیماران غالبا شاهد علائم غیرحرکتی مانند اضطراب، افسردگی،یبوست و زوال عقل خواهند بود. بااینکه داروهایی برای کاهش این علائم وجود دارد اما استفاده  از آنها در طول دوره طولانی، در کند شدن روند پیشروی بیماری، تاثیرگذار نبوده و با عوارض جانبی همراه است. به همین دلیل، یافتن روش های درمانی محافظ عصبی با هدف کُند یا حتی متوقف ساختن روند تخریب سلولی مورد توجه قرار گرفته است.
نقش گانودرما روی بیماری پارکینسونتحقیقات نشان داده که ترکیبات ارزشمند موجود در قارچ گانودرما لوسیدوم، دارای کنش های داروشناختی گسترده ای از جمله ایجاد تعدیل در سیستم ایمنی هستند، این ترکیبات همچنین می توانند التهاب و رادیکال های آزاد را از بین ببرند و تولید انرژی میتوکوندری را افزایش دهند. همچنین این ترکیبات بعد از ایسکمی مغزی مانع از تخریب نورون ها می شوند. بنابر این به شکل خلاصه می توان گفت : گانودرما به دلیل دارا بودن خواص ضدالتهابی و تعدیل کننده سیستم ایمنی بدن باعث تاثیرات محافظت نورونی و در نتیجه کنترل آن می شود . به طوری که طی مصرف ۱۴ روزه شاهد کاهش ۷۰ درصدی لرزش ها خواهید شد.
ضمنا شواهد فراوانی موجود است که عفونت های عصبی در پاتوژنز پارکینسون نقش دارند. شواهد اخیر حاکی از آن است که میکروگلیاها ممکن است نقش کلیدی در پیشرفت پارکینسون بازی کنند. و ممکن است یک هدف درمانی امیدوار کننده باشند. یک مطالعه in vitro نشان داده که گانودرمالوسیدوم به طور قابل توجهی باعث جلوگیری از تولید عوامل پیش التهابی و سیتوتوکسیک، از جمله نیتریک اکسید، TNF-a و اینترلوکین در سطح mRNB گردید.در نتیچه از گانودرما به عنوان یک گزینه امیدوارکننده برای درمان پارکینسون یاد شده است.
مواد غذایی مفید برای درمان پارکینسونتوصیه می شود بیمار برای درمان پارکینسون در کنار مصرف گانودرما ( به شکل چای یا دمنوش گانودرما ) از گروه ویتامین‌های  B .مانند E ،  C ،  B1 ، B2 ، B6 ، B12  و مواد معدنی مانند کلسیم، منگنز و مصرف همزمان سلنیوم و روی استفاده کند . چرا که به درمان پارکینسون کمک شایانی می‌کنند. بنابر این بیمار بهتر است مصرف میوه‌ها و سبزیجات سرشار از فیبر، حبوبات مانند نخود و لوبیا، غلات مانند جوانه گندم و جو، ، ماهی ، مرغ و لبنیات همراه با مصلحات آن‌ها مانند پونه کوهی ،شوید، زیره سبز و گل سرخ را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهد . همچنین مصرف گوشت قرمز بدون چربی به مقدار کم برای مبتلایان به پارکینسون مفید است، افراد دچار بیماری پارکینسون  باید روزانه حداقل ۶ لیوان آب بنوشند .  مصرف انجیر و آلوی خشک خیس شده هم نقش موثری در بهبود پارکینسون دارند.

 

گانودرما و پارکینسون


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ مهر ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۵۴:۲۱ توسط:مهران موضوع: نظرات (0)